Tko smo

Mi

Image

Vizija perfekcije

Mjesto gdje proizvodi postaju vječni.

Marmi d.o.o. je osnovana 2018. godine, te je u 100% privatnom vlasništvu. Osnovna djelatnost tvrtke jest prodaja, obrada i gradnja kamena. Veliki fokus se vrši na proizvodnju skulptura, kamenog namještaja, ukrasa i ostalih proizvoda koji se dobiju oblikovanjem kamena.

Naši finalni proizvodi i skulpture su izražene ručnom obradom uz pomoć ručnih strojeva, što znači da se ne koriste robotizirani alati. Te sama autentičnost naših skulptura i kamenog namještaja jest ono što nas čini drugačijim od drugih.
Image
Image
Image
Marmi d.o.o., sa sjedištem u industrijskoj zoni Murvica, posjeduje skladišno-proizvodni pogon na 7 000 m2, sa strojevima za obradu kamena, tako da smo potpuno neovisni prilikom ugradnje kamena. Također, posjedujemo svoju građevinsku opremu i kranske dizalice, bager, kombinirku, kamione, građevinske skele, podupirače, oplate i dr.

Bavimo se gradnjom kamenih objekata po sistemu „ključ u ruke“. U tvrtki imamo zaposlene kameno klesane – montere, a većinu kamenih obloga sami izrađujemo prije ugradnje. S investitorima od samog početka prolazimo i revidiramo troškovnike, a nakon toga prije samog početka gradilišta usklađujemo moguće promjene i definiramo završne estetske dizajne.

Individaulni pristup

Pogled u zajedničku budućnost

Svakodnevno ulažemo vrijeme u edukaciju našeg tima koji sudjeluje u stvaranju finalnih proizvoda. Naš tim je ključan za naš uspjeh i glavni cilj nam je da ispunimo sva očekivanja naših klijenata.  

Svaki naš klijent dobije individualnu pažnju, te na kvalitetan i profesionalan način odradimo svaki novi zadani projekt.

Čekamo Vas

Kontaktirajte nas